• 2
  • 4
  • 1

ngabagéakeun ka parusahaan urang

Jointer International Trading Co, Limited nyaéta parusahaan specializing dina sakabéh jenis produk bungkusan kaca nyepeng ku Yiwu Huilang Imp & exp Co., Ltd, sarta eta oge parusahaan dagang internasional profésional kalayan jualan taunan leuwih ti 5 juta dollar AS. Urang geus di produk bungkusan kaca suplai saprak 2009, dumasar kana prinsip 100% kapuasan customer, parusahaan urang tataman kana prinsip kualitas heula, prioritas layanan, sarta kaunggulan teknis salaku hidayah nyadiakeun konsumén di sabudeureun dunya kalawan diversified tur dewasa solusi bungkusan.