• 2
  • 4
  • 1

mirëpritur për kompaninë tonë

Jointer International Trading Co, e kufizuar është një kompani e specializuar në të gjitha llojet e produkteve të paketimit xhami që mbajnë nga Yiwu Huilang Imp & Exp Co, Ltd, dhe kjo është gjithashtu një kompani profesionale tregtare ndërkombëtare me shitjet vjetore prej më shumë se 5 milionë dollarë amerikanë. Ne kemi qenë në produktet e qelqit furnizimit paketimit që nga viti 2009, bazuar në parimin e 100% kënaqësinë e klientit, kompania jonë i përmbahet parimit të cilësisë së parë, prioritet të shërbimit, dhe përsosmëri teknike, si udhëzim për të siguruar konsumatorët e gjithë bota me të larmishëm dhe të pjekur zgjidhje të paketimit.