• 2
  • 4
  • 1

добредојде во нашата компанија

Столар Меѓународна тргување копродукции, Limited е компанија специјализирана за сите видови на стакло пакување производи држи со Yiwu Huilang Imp & Exp копродукции, Ltd, а тоа е, исто така, професионална интернационална трговска компанија со годишна продажба од повеќе од 5 милиони американски долари. Ние сме биле во стакло снабдување пакување производи од 2009 година, врз основа на принципот на 100% задоволството на клиентите, нашата компанија се придржува до принципот на квалитет прво, приоритет на услуги, и техничка совршеност како насоки за да се обезбеди на клиентите во целиот свет со разновиден и зрели пакување решенија.