• 2
  • 4
  • 1

welcome kanggo kita perusahaan

Jointer International Trading Co., Ltd. punika perusahaan wasis ing kabeh jinis produk packaging kaca nyekeli dening Yiwu Huilang Imp & Exp Co., Ltd, lan iku uga perusahaan dagang internasional profesional karo dodolan taunan luwih saka 5 yuta dolar AS. Kita wis ing produk packaging kaca sumber wiwit 2009, adhedhasar prinsip 100% customer kepuasan, kita perusahaan, Protestan, prinsip kualitas pisanan, prioritas layanan, lan keunggulan technical minangka panuntun dhumateng kanggo nyedhiyani pelanggan ing saindhenging donya kanthi macem lan diwasa solusi packaging.